all the things that matter in this life

August 20, 2009

MA dan MM

Filed under: Uncategorized — noenam @ 6:13 am

Ini bukan mengenai gelar Master seseorang tapi ini mengenai sebuah argumen yang semua orang beragama sudah sering dengar baik dari agama apapun. Saya tidak bilang kalo semua agama itu sama!!! Semua agama berbeda dan agamaku adalah agamaku dan agamamu adalah agamamu. Ini posting tidak menyangkut masalah SARA sama sekali tp hanya berkisar pemikiran dari seorang pemuda yang memegang agama Islam dan berada di era masa kini.

MA dan MM adalah 2 kiat hubungan yg kita pegang yaitu hubungan Manusia – Allah (secretive dan hanya satu individu dan kepada Allah SWT) dan Manusia –  Manusia (1 individu ke sosial). Antara MA dan MM seharusnya memiliki hubungan yg positif sebagai contoh apabila kita mendekatkan diri kepada Allah maka kita juga menjadi lebih dekat dengan manusia sekitar kita. tp apa ada justru sebaliknya?

Bisa saja yg demikian itu terjadi. Dimana seorang alim ulama tp ternyata membunuh atau memiliki banyak wanita (contoh Aa Gym).  Ataukah kita mengenal seseorang yang sangat baik terhadap kita bahkan seperti sodara tp dia tidak pernah solat. Apakah konsep penyebab demikian?

Ada baiknya kita merefleksi diri. Hiduplah yang seimbang. Al-Quran sudah sering mengingatkan kita bahwa setelah kehidupan kita di dunia masih ada kehidupan di akhirat nantinya. Sebuah kalimat juga yang sangat menarik “bahwa hiduplah di dunia ini seakan – akan kamu akan hidup selamanya tp beribadahlah kamu seakan –  akan kamu akan mati sebentar lagi”. Menurut saya ini adalah kalimat yang sangat menarik. Tidak hanya kita harus berusaha untuk memperjuangkan dunia dan akhirat tapi kita juga harus mem-balancekan juga

terimakasih

Advertisements

February 4, 2008

Flight dengan garuda sangat menyenangkan…TIDAK!!!

Filed under: Uncategorized — Tags: , , — noenam @ 7:50 am

Haduh.. Garuda emang nih.. Ngajak ribut bgt sih

Iya nih.. Akhirnya saya sampai juga balik ke negara Kangguru ini.

Meninggalkan pacar, keluarga, fans dan juga para semua yang terkait dalam kehidupan Saya.  Diawali oleh kecerobohan Saya yang Saya kira Saya pulang tanggal 4 Feb eh ternyata Saya pulang tanggal 2 Feb. Saya langsung saja buru2 ngepack semua barang2 entahlah kalo ada yang ketinggalan. Lalu, itu pun ditelp oleh Garuda dan mengatakan bahwa flightnya dimajukan 2 jam dari awalnya jam 8.45 malam take off dan menjadi jam 6 sore tambahlah Saya dongkol mendengarnya.

Tanggal 1 dimulai dengan hujan yang sangat besar dari pagi sampai malam yang mengakibatkan banjir di banyak kawasan di Ibukota kita, Jakarta dan terutama jalan yang menuju ke Airport. Sehingga secara resmi Airport Soekarno – Hatta di tutup karena seluruh aksesnya digenangi air.

Maka dari itu saya berangkat jauh lebih cepat dan juga harus diingat perjalan ke luar negeri butuh check in setidaknya 2 jam sebelom take offnya.

jam 1.30 siang berangkatlah  bersama Ayah, Ibu dan Pak sopir. Awalnya masih saja lancar di jalan tol yg menuju ke bandara. Sampai ke tol khusus bandara itu sudah tidak bisa dilewati sama sekali. Bahkan untuk mobil berukuran Kijang, Toyota pun tidak bisa dilewati kata pak polisi setempat.

Tapi disediakan bus Damri besar yang katanya bisa melewati banjir yg mengenangi jalan tol. ternyata juga Busnya ini lewat jalan kecil yang lebih mutar dan katanya bisa kalo mau terus lewat jalan tol tp ntar naek perahu karet. Ternyata perjalanan di bus itu memakan waktu 3 1/2 jam sungguh lama sekali dan dimana2 tuh macet isinya.

Sesampainya di Airport ngantri pun juga sangat ramai. Dimana counter Garuda itu bener2 tidak terorganisir. Ada papan Garuda yang menyatakan flight saya  tapi begitu saya menunggu disana mbaknya cuma bilang “mas ini cuma utk dalam negeri doang cuma ampe Bali kalo mau ke lanjutnya ke Melbourne harus ngantri yang antrian Garuda yang ke Singapore”

Ah apa2an nih. Kok baru dikasih tau sekarang! Bangke udah nunggu lama ternyata salah kan ini udah seharusnya naek pesawat. Akhirnya Saya antri dan untungnya bertemu ama teman2 senasib. Ada Singh si India-Belanda-Indonesia yang juga baru mau study di Melbourne, Andhika – Teman di Melbourne yah ga gt kenal tapi sering bertemu dan Si Ibu temannya mama yang sampai detik ini saya tidak tau namaya dan dia tidak pernah hapal nama saya.

Garuda pun hanya membuka 2 counter utk melayani 2 flight international ini. Begitu sampai ke mbaknya kita pun protes kok cuma 2 gini doank counternya. Si mbak pun hanya menjawab kalo dia pun sudah tidak pulang 2 hari dan kerja terus dan juga para pegawai lainnya tuh ga bisa dateng karena banjir. Lalu kita merasa iba utk lanjut marah. Eh ternyata flight kita kena delay dan baru berangkat jam 8malam.  Tau gt bisa ngopi dulu deh di Starbucks.

Akhirnya Saya salam pisah ama Papa dan Mama lalu masuk ke imigrasi dan masuk deh ke waiting room di gate keberangkatan pasawat. Udah nunggu ampe pantat membengkak dan waktu sudah lewat jam 8 dan dengan perasaan was was ini kok belom berangkat ya. Akhirnya saya tanya ama mbak2 di counter dan cuma bilang kalo ternyata delay lagi ampe jam 23.50. Sial kalo gt Saya sempatkan diri aja ke McDonald dan makan 3 Big Mac dengan French fries dan 2 coca cola yang besar.

Akhirnya Saya masuk sajalah ke Prioritas Lounge untung masih buka dan numpang makan di buffetnya dan juga bobo di sofanya dan minta dibangunkan jam 23.40. Sesudah bangun dan balik ke gatenya eh ternyata kena delay lagi ampe jam 2 pagi. Apa2an nih. kalo tau gt mah bobo lagi di Loungenya

Si ibu ini ternyata belom makan apa2 akhirnya saya ajaklah ibu ini makan di Lounge dan kita balik ke gatenya jam 1.50 dan akhirnya jam 2 pas kita masuk juga dan saya melihat jam eh ternyata kita baru take off jam 3.

Sesampai di Bali itu sudah jam 5.30 waktu Bali. Perjalanan yang melelahkan karena tanggung utk bobo. Dan katanya connecting flightnya ke Melbourne itu seharusnya jam 6 dan kita kena delay juga ampe jam 7. Banyak sekali bule2 yang ngamuk dan akhirnya jam 7 berangkat juga dan melakukan 5 jam berada di pesawat sampai bisulan deh. Alhamdulillah flightnya ok. Baik take off dan landingnya smooth sekali. sesampai di Melbourne dan melewati imigrasi semuanya lancar dan ambil barang juga tenang2 aja. Bener2 melelahkan perjalanan ini.

January 25, 2008

Hadoh!

Filed under: Uncategorized — noenam @ 7:04 am

Pengen maen bola. Maen bola yuk. Futsal gw juga terima deh. Maen yuk. Kalo ada yang maen bola tolong aja gw ya. Please ajakin gw.

January 24, 2008

Another Questionnaire for Bored People..Like Me

Filed under: Uncategorized — Tags: — noenam @ 8:24 am

1. What is the last beverage you drank?
I drank water, then tea which I got it free at the office

2 . What are u currently listening to?
I am listening to old Dewa 19 songs..I dont know whats wrong but it keeps on playing for a while

3. Who took this survey before you?
I think it was Nasya

4. Who was the last person to send you a text message?
I think it was Nurbye. Confirming about something vague

5. Last time u went to the beach?
I think it was 2 months ago. I havent touch the beaches in Jakarta yet

6. Are you happy?
Yes. Why not? Free Internet? Free drinks? Nice Workmates

7. Where was the last place you went shopping?
I havent shopped for a while. I bought a black soccer socks getting ready for the next season. Come on BOYS!

8. Where did u go today?
I went to the toilet and dropped the boys at the pool if you know what I mean

9. where do u live?
Currently, in Jakarta. Wanna come?

10. Last thing you ate?
Rice with perkedel with sweet chicken and lil bit of sambal

11. Want to kick anyone’s @ss?
I wonder if I could ever kick Zidane’s ass…in soccer..I bet he would whoop my ass

12. What time is it?
Around 15.00…2 more hours til I go home

13. Do u have any precious jewelry?
My precious Adidas Copa Mundial soccer boots

14. YM or MSN?
msn but I heard that you can add contacts from YM. Is that true?

16. How many hours on average do you work a week?
I work full time at the moment. I get to work at 8 and leave at 17.00…do the math

17. Who do you like right now?
I like the ones who have shared their thoughts and motivate me to write in wordpress.com

18. Do you watch the Olympics?
Nah..Kinda gay

19. Last restaurant you went to?
I went to Takigawa. Yes it was a Japanese restaurant. I know some of you dont like raw fish

21. Who was the last person to call you?
Faradilla Meyriska. Yes, I will be there. Insyaallah ya

22. What’s your zodiac sign?
The allmighty Scorpio

25. Where do you spend most of your money?
On something not important.

26. Where does most of your family live?
Jakarta, Melbourne, Padang

27. Are you an only child or do you have siblings?
3 older sister and yes I am the youngest and the only boy

28. Ever been called a h0e/$lut?
My mates called my a gigolo tho

29. Ever been called a b!tch?
I think when my mates are drunk they called me a dumbfark.. stupid drunks

34. Collect anything?
Money and pictures

36. Do you have mobile phone?
Yes. Well. Do you?

40. Last time you saw your parents?
It was at warm sunday morning where the chickens havent gotten up yet

43. Ever been to a wedding?
Yes.

44. Where is ur cellphone?
On the table. I reckon I need a new one

45. Are u wearing glasses now?
No. I am not a geek. hahaha

46. Are you missing anyone at the moment?
Sure. My parents, Tissa and mates

47. Did u take a nap today?
Yes I did. I did the powernap. I slept for about 26 mins

48. How many hours of sleep did you get last night?
I slept at 8 woke up at 6.30…do the math

56. Do you support the troops?
If I was the president, I would pull out or boys in Iraq

57. Could you handle being in the military?
Another way to get fit. Why not?

58. Are you hungry or thirsty?
I want to pee

59. Favorite restaurant?
I like the ones that are cheap and serve large portion of food. Basically, cheap and large

62. Do you own a camera?
Yes

63. Ever had to take a sobriety test?
I did breath test and psycho test

68. Do u have a photo hosting site that you use?
Nah. I leave that to Tissa

69. Last place u were at?
Home

70. What is ur current wish?
I want to pee

71. Wheres ur parents?
They are in Makassar atm. They will be back this friday.

75. Do u have any regrets?
living in regrets, Oh such a fool I can be

76. What are u wearing?
Kantoran style

78. Fave jewelry?
I told you my Adidas Copa Mundial soccer boots

79. Talent?
I can kick 100 at that kicking game in Mall Puri Indah. I think THAT is a talent

80. Does sum1 hate u?
I think so

81. Favorite place to be?
At a football field or at a futsal field

82. Favorite fast food resto?
McDonald…or Hungry Jacks

86. How the weather today?
fine

87. Do u e-mail?
Jaman gini ga email…nyemplung aja loe

88. Last letter/piece of mail you received?
I got a memo tho

90. Are you dating someone right now?
You can say that I am in a relationship with a beautiful girl

91. Name someone who made you smile today.?
Mas Tommy. Funny bloke

92. What did u eat last night?
I ate at home

93. Are u in luv ryt now?
Yes

94. who is dat Gurl/Boy?
Tissa

95. She/He has a gf/bf?
Sure. ME

96. What was the last thing u bought?
I bought Nasi

97. What was the last gift u received?
Being alive is a gift from God

98. Where do you keep ur money?
Wallet

99. Where did ur last hug take place?
I forgot

100. Do u love wearing polish?
Nope.

101. Do u want to cut your hair?
Yes.

102. Do you watch The O.C.?
I did follow couple of episodes until marissa dies then she has a sister..things get complicated for my head

103.Do u know anyone named Daniel?
Yeah several. Daniel Vitale, Daniel Diaz and Daniel Berondong.hahaha

January 22, 2008

Buffaloes FC

Filed under: Uncategorized — noenam @ 8:35 am

I miss playing soccer with the boys in Melbourne. Wait for me. I will be in Melbourne on the 4th of February. Lets play soccer. I will update this post later on. I will put more pictures of Buffaloes FC.

Here is a little something about my team:

Buffalos F.C Club Profile*)

Buffalos F.C is an Indonesian football team based in Melbourne and was formed in 2002 by Yamanie Minabari, Muhammad Ariawan, Saleh Mulahela and Syahrialdi Sikar. The initial players were mostly Indonesian students who play football in Clifton area, Melbourne. Along with time, Buffalos F.C acquires more Indonesian talents across Melbourne who are mainly there for their studies in universities. Since then the team has become one of the most well known Indonesian students football team amongts the Indonesian students football community in Melbourne.

The team had not really made its breakthrough in Melbourne, despite entering a number of Asian or Indonesian tournaments in Melbourne, until the year 2006 when it entered the newly formed Indonesian Student Soccer League. Despite entering the tournament for the first time, Buffalos F.C finished 1st in the table, collecting 28 points out of 30, and was crowned champions; unbeaten, with the most scored goals and the least conceded throughout the league.

The year was also the year when Buffalos were honoured to be the representing team of Victoria, alongside Kooyong United, in the year’s Olimppia, which is a sporting event gathering all Indonesian students associations across Australia, in Melbourne.

Buffalos F.C is known to be the team that respects the game, including the opponents, and is a team that discourages foul languages, as well as promoting the idea that football should be fun and enjoyable. Buffalos F.C aims to develop its players’ ability in football without overlooking the necessity of good human qualities. In Buffalos, football is fun and played in respectable and honourable manners.

I.S.S.L III Table as of September 22nd 2007*)

# Team Play Wins Draws Loses F A GD Points
1 Balaclava Utd 11 9 1 1 37 9 +28 28
2 Buffalos F.C 11 8 1 2 35 17 +18 25
3 Kooyong Utd 11 7 1 3 15 13 +2 22
4 Hade 11 6 2 3 18 9 +9 20
5 Rebirth F.C 11 5 4 2 17 14 +3 19
6 Eternal F.C 10 5 3 2 22 17 +5 18
7 Evolution F.C 11 5 2 5 22 27 -5 17
8 Gaucho 11 4 4 3 19 19 0 16
9 Spirit F.C 10 3 1 6 13 20 -7 10
10 Kooyong S.C 11 2 0 9 16 23 -7 6
11 Melbourne F.C 11 1 1 9 10 30 -20 4
12 La Trobe 11 0 0 11 4 31 -27 0

The line up:*)
1. Andrew Baskoro (GK)
2. Rafiri Dipta (DF/GK)
3. Guruh Sukowati (MF)
5. Rani Chahal (MF)
6. Ramayandi Gondokoesoemo (MF)
7. Chowadja Sanova (MF)
8. Teuku Marfy Marsya (F)
9. Irvan Gozali (F)
10. Syahrialdi Sikar (MF)
11. Syahvrizal Sikar (MF)
12. Mohammad Angga Pandu Putra (MF)
13. Hani Chahal (DF)
15. Aulia Pratama (MF)
17. Ammar Badres (DF)
18. Iqbal Mohammed (DF)
20. Ridfan Sungkar (MF)
21. Ahmad Gadi (F)
22. Mohammad Gadi (MF)
24. Hafif Achmad (DF)
25. Ariff Salomon (DF)
26. Felandro Madjid (DF)
28. Naji Bawazir (DF)
31. Ansyah Tiawarman (GK)
32. Rizka Ariesnawan Putranto (MF)
33. Alan Gadakusuma (MF)

Buffaloes FC’s Staffs Member:*)
President: Yamanie Minabari
Manager: Mohammad Ariawan
Head Coach: Syahrialdi Sikar
Assistant Coach: Saleh Mulahela
Web Developer: Syahvrizal Sikar
Web Contributor: Rizka Ariesnawan Putranto
Iqbal Mohammed Achjar

*) All data and statistics were taken from Buffaloes FC official website at http://www.twentythreeosix.com/buffalo. This data and statistics were taken on 22nd January 2008.

January 17, 2008

Antara Australia, Indonesia dan Nasionalisme

Filed under: Uncategorized — Tags: , , , — noenam @ 7:56 am

Untuk kali ini Saya menulis blog dalam bahasa Indonesia. Kenapa? Yah lagi pengen aja. Emangnya ga boleh?

Tentu saja Saya ini orang Indonesia dan cukup banggalah dengan Indonesia hanya dalam rangka budaya, bahasa, makanan dan kekayaan alam tapi tidak lebih dari itu.

Yah mungkin kalian bisalah menyebut Saya ini tidak nasionalisme. Tidak mencintai Negara sendiri. Tidak memajukan bangsa tanah airnya sendiri. Yah tapi mau begimana lagi.

Saya memang termasuk dalam keluarga yang cukuplah bisa dibilang begitu. Saya memang seumur hidup Saya tidak pernah yang namanya merasa kurang. Saya masih bersyukur Alhamdulillah kalau Saya masih dapat mengunjungi Negara lain selain dari Indonesia.

Memang mungkin pengalaman Saya dan cerita2 Saya akan berbeda dengan orang2 lainnya. Maka Saya akan menuangkan beberapa pengalaman Saya.

Saya masih ingat sekali pada suatu hari sewaktu Saya di Melbourne (Eh Saya masih di Melbourne juga sih), emang cukup banyak komunitas orang2 Indonesia. Tapi yah. Sejujurnya tingkah lakunya sangat borjuis. Nampaknya mereka enak sekali ya menggunakan uang orang tuanya begitu saja. Lalu Saya pun juga berkenalan dengan beberapa orang Indonesia yang bener2 ngumpul dengan komunitas Indonesia lagi. Awalnya sih OK aja tp kok kelamaan rasanya Saya tidak berkembang. Lagi2 orang Indonesia. Lagi2 cuma itu2 saja orangnya. Akhirnya Saya sedikit menahan diri dan berteman dengan orang2 bule lah. Bukannya kenapa tapi Saya ingin berkembang. Saya ingin maju. Saya ingin mempelajari hal baru. Aku mau ke tempat2 dimana cuma orang lokal yang tahu. Aku ingin tau apa sih isi kepalanya orang lokal disana.

Alhasil Aku senang di Australia. Banyak sekali pengalaman baru yang saya nikmati. Balik beberapa lama kemudian, teman saya ngajak Saya untuk dateng keacara ultahnya temennya yang orang Indonesia juga. Ok lah Saya dateng dan secara silahturahmi dan ketemuan kongkow lagi. Tentu pestanya sangat heboh dimana menyewa 1 ruang club, penuh dengan champagne, red wine, white wine, koleksi bir dan cocktail pun tidak ketinggalan. Semuanya cuma tinggal ambil dan ditanggung ama pemilik acara. Sungguh mewah sekali pikirku. Tapi ini semua untuk apa? Untuk merayakan ultahnya yang ke-21, kenapa begini hebohnya? Apa dia tidak ingat kalau justru bertambahnya umur 1 tahun, maka nyawa dia hidup di dunia berkurang 1 tahun?

Ok! Demi temen ultah! Aku datang dan have fun. Selagi Aku menunggu untuk masuk ke club, Aku dapat telephone dari temanku. Dia ini orang Indonesia yang sudah lahir di Australia. Bahasa Inggrisnya lancar tapi bahasa Indonesianya seperti bahasa purba yang mengerti sangat minim tapi Dia ini sangat tertarik dan pengen belajar bahasa Indonesia. Yah jadinya Aku ngomong yah selang seling bahasa Indonesia dan Inggris. Begitu Aku tutup telephone-ku langsung ada komentar ketus dari temanku

“Eh Bal, Lo ngapain sih sok gaya ngomong bahasa Indonesia dan Inggris? Gw awalnya kiranya bule. Eh ternyata Orang Indonesia aja gaya2an lo.” itulah komentar ketus temanku yang mungkin tidak sadar dan tidak tahu ceritanya begimana.

Ya Tuhan! Aku seumur2 tidak deh dengan yang namanya sok2 berbahasa Inggris atau gymana tapi aku udah disekolahkan jauh2 kalo bahasa Inggrisku masih belepotan kayak Tukul kan Aku malu.

Entahlah orang2! Aku tidak mengerti tapi butuh diingat kalau tidak semua orang Indonesia disana seperti itu! Ada kok yang masih normal dan saling membantu.

Aku sekarang lagi di Jakarta. Aku lagi having fun ngantuk di kantor sejujurnya. Yah setiap hari Aku naik bus untuk ke kantor. Aku terjebak macetlah. Yah seperti rutinitas kehidupan di kota Jakarta lah.

Banyak sekali temen2 kantor yang bertanya Aku akan berdomisili kemana (secara aku selalu cerita mengenai luar negeri dan keinginan utk keluar). Nampaknya temen2 kantor lebih mengerti mungkin karena mereka lebih dewasa dan punya jauh lebih banyak pengalaman hidup. Sangat berbeda bila Aku ajak diskusi dengan teman2 sewaktu di Melbourne yang masih nampaknya menyepelekan segala hal.

Aku sebenarnya masih belom tau orientasi hidup ini mau kemana. Aku sebenarnya cinta Indonesia tapi aku punya nafsu untuk maju. Aku sejujurnya nyaman tinggal di Melbourne dan Aku merasa gerah di Jakarta. Yah mulai dari tingkat kriminalitas, bobroknya moral, korupsi dimana2, harus lobby kanan kiri untuk sukses dan lainnya. Beda dengan di luar yang teratur dan yang berusaha keras Insyaallah akan sukses. Tapi aku janji, Aku akan tetap mengikuti perkembangan negeri Indonesia. Tetap saja Aku cinta Indonesia. Disinilah tempat Aku lahir dan tumbuh besar. Terlalu banyak kenangan disini. Mulai dari Aku belajar sampai Aku ditolak wanita. Mulai dari Aku cabut sekolah sampai Aku digebuki kaka kelas. Mulai dari nonton Satria Baja Hitam ampe Doraemon yang Nobitanya ga pernah naek kelas dari Aku TK. Tetap Aku cinta Jakarta. Aku berharap suatu hari Aku bisa membantu negara ini berkembang.

Bukannya Aku ga mau jadi dari hasil produksi tanah air. Tapi yah pada akhirnya memang manusia tuh egois. Aku cuma mikir kalo Aku bisa dapat penghidupan yang lebih baik. Yah kenapa tidak? Kalo Aku bisa hidup lebih baik yah in the end Aku insyaallah bisa lebih baik pula untuk memajukan bangsaku sendiri. Itulah mungkin rasa nasionalisme Aku.

NB. Maaf ya nampaknya posting ini sedikit curhat dan juga alurnya tidak jelas. Nampaknya Aku masih bingung untuk mengungkapkan diri ditulisan

I am writing a short story

Filed under: Uncategorized — Tags: , , — noenam @ 6:27 am

Yes, I am on my way to write a short story. I may not ever published this one since it has a lot of biases and many copyright infringement. I have not finish it yet but I will try to finish it. The title is “About a Guy and a Girl”. The story is about a young guy who is searching the meaning of love. The story also tell about this young guy’s journey to fight for what he believes is true love. The story is set in Indonesia, Malaysia, England, France and many other place since I have not finish the story so I can put him anywhere such as Pluto, Uranus, Jupiter and Mars. Haha. I am just joking orrr NOT! Anyways, I try to finish this as soon as possible. I write this coz it entertain me and kills time at work. I may write another one but if I do have the talent for it. Any positive comments are welcome. Thanks

January 16, 2008

Whirlwind of Destiny

Filed under: Uncategorized — Tags: , , , — noenam @ 9:11 am

I used to have a long distance relationship with a beautiful bitch girl and her name is lets say Nadia and she is the sister of my good mate Anton. I think of her as very intelligent young lady. I am living in Australia and she lives in Indonesia. Things went really well. Her family was very nice to me and she cared about me and her brother was on our backs all the time but then we broke up after 10 months. She then disappear without any contacts or what so ever. I missed her but yet she kept silent. I used to think of her for months. I tried to talk but no reply. I was feeling down and distress at times. I thought that I just lost my faith towards relationship and this is the end. After couple of months I could not stop thinking about her but is she thinking about me? I do not know and I do not want to know the answer.

After several months being lonely and single. I heard a news that Anton had just broken up with his girl. He had been in a relationship with a girl for about 4 years and 2 months. I had known Anton for about 5 years now. I know all the stories about their relationship. I know for a fact that their relationship had many downs rather than ups. They had a long distance relationship whereas Anton was in Malaysia and his girl was and still in Jakarta. Anton then found out that the girl had had another guy in Jakarta. I was dumbstruck to find this. I could not believe this was happening. I always thought that Anton and this girl will married. I question to the world that this is unfair. Anton is good guy. He is decent and truthful.

I asked Anton whether he is okay but he said that he did not want to talk about it in the near future.

After a month I asked Anton about his status . He said that he is okay. He has been focusing with his studies and work. He said that he was very busy and focusing his every energy to go forward. I asked whether he is sad or down. He then said:

“iQbaL, whether you are feeling down or like a superman that is up to you but me? I picked myself up. I would not lie. I still think of her at most of the times. We had so many memories together. So many things that we had done. I am for what I am. I need to focus with my life.”

These strong words really switch my motivation button to ON! I can not believe how brave Anton is. Truthfully, I can not believe that Anton has some strong and wise words up in his sleeves. He had just been dump from a girl that share his part of his life for 4 years and 2 months. He had just been fooled that his girl had another guy.

Come on iQbaL! YOU ARE NOT A CRY BABY!

Seriousl, Anton! Thanks for your words. It really picked me up when I am falling down.

Ever since I broke up with Nadia. I am what you called Mr. Negativity. I got scared getting into more deeper attachment with a girl. I kept on thinking that girls are evil. I kept thinking that no one even come close Nadia. Oh yes! That was me.

After a while, I kept on thinking that my life was not that miserable. I was myself that made me suffer like this. I became somewhat Mr. Positivity. I became enjoy with my life. I cherish every moment of my life.

Then suddenly, I met a girl in myspace. I know it is cheeky but shut up! Her name is Tissa Kemala. She is the most gorgeous girl that I have met. At first, I thought that she was just like any other girls but then I realised that I was wrong. Oh so very wrong. She made me very relax and I can be myself. It made me curious with her. I got to know her more deeply. I realised that she is funny, cute, fun, easy to talk to, sexy and very pretty. She becomes very pretty every day. I notice that I want something more than just being friends with her. I want to be the one who make her laugh. I want to be the one who catch her when she is falling down. I want to be with her. I want to make her smile. I want to tell her stories. I want to be ‘something’ with her. I love you, my hunny bunny boo.

I want to thank Raditya Sjahbana as the real name of Anton coz without you I would never have the energy and soul to be with Tissa

I also want to thank Tissa coz you are always there for me. Aku sayang kamu.

January 15, 2008

Some question that I’ve got from a friend

Filed under: Uncategorized — noenam @ 8:37 am

Q: first thing to do this morning?
A: woke up and feeling kinda sweaty then I took a shower then I grabbed a breakfast then headed to work

Q: Last thing you ate:
A: I ate rich, veggies, fish with sauce

Q: Last place you went:
A: Last place would be at the top canteen for lunch

Q: What’s annoying you right now?
A: Not much to do at work

Q : Do you believe in long distance relationships?
A: Why not mate?

Q: Is there a person who is on your mind right now?
A: Several person. 1st would be Tissa. Are you feeling better sayang? then Unika in Melbourne. and all the boys. I wanna play soccer.

Q: Who is ur last broken heart?
A: I dont look at my past

Q: Do your personality like your mom or dad?
A: I reckon I am more like my Mom

Q: Do you smile often?
A: Yes I do

Q: Do you think that a person is thinking of you too?
A: Maybe

Q: Choose one to have (love, beauty, creativity)
A: Love

Q: Are you a friendly person?
A: I guess so

Q: What color of the shirt are you
wearing?
A : White

Q: What were you doing at 9 last night?
A: I think I was talking on the phone with Tissa

Q : When was the last time you saw your dad?
A: This morning

Q: Do you have more guy friends or girl friends?
A: I share my stories with the girls but yet I share my life with the boys. Okay. That doesnt make any sense

Q: Do you get angry easily?
A: Nope

Q: What were you doing at 11 last night?
A: Sleeping like a pig

Q: What are you about to do?
A: I am about to read more blogs that people made in wordpress.com

Q: What song are you listening to right now?
A: I dont think you are allowed to listen to music while you are working.

Q: Would you rather be single or in a relationship?
A: In a relationship

Q: Do you ever check your phone waiting for someone to call?
A: Not really

Q: Rate life as of right now 1-10.
A: 6 – I am bored at work

In the Beginning

Filed under: Uncategorized — noenam @ 6:12 am

I have been writing blogs through friendster.com. It gives a very simple design and it is very hard to market the blog. I would like to create a blog that I can share with anyone. I have notice that I have been reading some blogs from other people in wordpress.com and it made my writing excitement to boil. I think I would start my blog life in here rather than continuing my blog in friendster.com. I did not get too much exposure and I want my blog to be better access to people. I will share my thoughts, give opinions, comments on anything that are really matter in this world. (well actually, not really! I will sometimes write rubbish accordingly to my mood) haha. but I assure you that my writing would be from my own opinion and insight and sometimes would be too in your face but in the end it will be all ME

« Newer Posts

Blog at WordPress.com.